fredag den 3. maj 2013

Hjertebånd – at leve med sine dødeI går udkom bogen ”Hjertebånd – at leve med sine døde” på forlaget Alfa, som er skrevet af sognepræst Lise Trap. Bogen er illustreret med fotos af mennesker, der har mistet og som alle har fundet en måde at bringe den døde med videre i livet. Lise Trap har selv mistet sin voksne søn og har tidligere udgivet bogen ” Sorg – den største ære glæden kan få”.

Sorgen er en del af livet
Lise Trap reflekterer i bogen over, hvordan man kan leve med sine døde og at det netop ikke betyder, at man er tosset, hvis man gør det. Sorgen går ikke over og det er værdifuldt at forstå sorgen som et forløb med varierende intensitet, som bør accepteres som en integreret del af resten af livet.

Kærlig og effektiv sorggruppe
Netop det at være i stand til at integrere sorgen som den en del af resten af livet, det kan være en kæmpe udfordring for mange. Mit speciale er at arbejde med børn i sorg og jeg tilrettelægger arbejdet, så hvert enkelt barn føler sig mødt og taget nænsomt imod. Det er individuelt, hvor langt et forløb bør være og min fornemste opgave går ud på at hjælpe barnet kærligt og effektivt videre for en stund, så de har mod på at klare livets andre udfordringer hjemme hos venner og familie. Vi mødes hver anden uge i mine lokaler få minutters gang fra Kgs Nytorv.


Indtil den 10/05 kan du tilmelde dit barn 10 gange sorggruppe og få en gratis forældrekonsultation til en værdi à 1200,- kr. og hvis du har flere børn får du 50 % rabat på barn #2


Du kan læse mere om mit arbejde og det aktuelle tilbud på følgende link:


Med ønsket om det bedste for dig og dine nærmeste

Kærlig hilsen

Anna Prip

Ingen kommentarer:

Send en kommentar